Zenden & Retourneren

Zenden & Retourneren

Verzendkosten Nederland

Bij een minimale besteding van €20,- rekenen wij geen verzendkosten voor verzendingen binnen Nederland. Bij een besteding lager dan dit bedrag wordt er €2,95 aan verzend en administratie kosten (ideal kosten, envelop, labels, etc) in rekening gebracht.

Verzendkosten buiten Nederland

Een overzicht van de verzendkosten per land hebben we hieronder op een rijtje:

Belgie en Duitsland: €7,75
Frankrijk, Spanje, Portugal, Italie en Oostenrijk : €10
Polen en Denenmarken: €12

Bij een besteding vanaf  €150,- zijn de verzendkosten voor bovenstaande landen gratis.

Levertijd
Wanneer je op werkdagen (ma t/m vrij) vóór 14:30 uur besteld en je betaling via Ideal,Paypal, Mistercash of Sofort banking afrondt dan wordt je order dezelfde dag nog verzonden! Alle bestellingen en betalingen die na 14:30 uur binnen komen, worden pas de volgende werkdag in behandeling genomen.

Nadat wij de bestelling op de post hebben gedaan, is de bestelling meestal de volgende dag in huis. Dit kunnen wij niet garanderen. Dit is afhankelijk van PostNL. PostNL bezorgt post van dinsdag tot en met zaterdag.

Wij adviseren niet last minute te bestellen als je iets op tijd nodig hebt, dit i.v.m PostNL die vertraging kan hebben met de post.

Het verzenden naar EU landen duurt gemiddeld 2 werkdagen

Bij bestellingen die in het weekend en op feestdagen gedaan worden, gaat de post de eerstvolgende werkdag mee met PostNL

Vooraf overboeking per bank:
Indien je voor deze betaalmethode kiest dan wordt je order pas verwerkt zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Het kan dus zijn dat via deze betaalmethode je order een dag vertraging oploopt.

Brievenbuspost
Bijna al onze artikelen passen door de brievenbus en worden verzonden als brievenbuspost.
Bestellingen die een waarde hebben van €50,- of meer worden altijd als een (brievenbus) pakket verzonden. 
De kosten van het versturen van een pakket zijn voor onze rekening. 
 

Retourneren/ ruilen
Bij Prettypretty heb je 14 dagen de tijd om te bedenken of je tevreden bent met je bestelling.

Wil je een product retour zenden dan dien je eerst contact op te nemen met ons. Hierbij is het belangrijk dat je, je factuurnummer aan ons doorgeeft en welke product (en) je wilt retourneren

De producten die je wilt retourneren dienen in goede conditie te worden teruggestuurd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd of gedragen mogen zijn. 
De verzendkosten voor het terugsturen van de producten zijn voor eigen rekening en op eigen risico.
Zodra wij de producten weer retour hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen het aankoopbedrag (exc. verzendkosten) terug op je rekening.

Het is niet mogelijk om een artikel te ruilen. Als je een product naar ons terug stuurt, storten we het aankoopbedrag terug op je rekening.

Retour formulier
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN